AVÍS LEGAL

Gràcies per visitar aquest lloc web.

Llegeix detingudament els Termes i Condicions que consten en aquest document, ja que l’ús d’aquest lloc web implica l’expressa i plena acceptació d’aquests, en la versió publicada en el moment en què accedeixes a aquest. Li recomanem que llegeixi atentament aquest document cada vegada que accedeixi al lloc web per a comprovar si hi ha hagut canvis en les condicions d’ús i ho abandoni si no està d’acord amb aquests canvis. Si creiem que certes modificacions són importants, actualitzarem la data de «Actualització» en la part superior d’aquesta pàgina. Vostè serà el responsable de revisar i familiaritzar-se amb qualsevol modificació realitzada.

 

 TITULARITAT I REGISTRES

En compliment amb el deure d’informació recollit en article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, a continuació es reflecteixen les dades de titularitat d’aquest lloc web:

Nom Comercial: GRAPH VISUAL STUDIO (D’ara endavant L’EMPRESA)
Domicili Social: Pedreres 30, 4rt, 08004 – Barcelona
Telèfon: (+34) 93 382 40 94
Correu electrònic: info@graph.cat
Pàgina Web: www.graph.cat

 

NAVEGACIÓ

La nostra pàgina web compta amb recursos tècnics raonables per a proporcionar una navegació segura i protegir tota la informació recollida. No obstant això, ha de tenir en compte que, si bé apliquem i implementem les mesures per a protegir la seva informació, cap pàgina web, transmissió per Internet, sistema informàtic o connexió sense fil és absolutament segura. L’EMPRESA no es responsabilitzarà en casos d’interrupció del servei, malament funcionament o qualsevol inconvenient del qual vingui a ocórrer per causes alienes a nosaltres. Així mateix, ens excloem de qualsevol responsabilitat per danys o perjudicis derivats de presència de virus o qualsevol tipus d’incident originat o introduït en el sistema informàtic per mitjà de hackers o de tercers que accedeixin de manera dolosa a integritat a la nostra pàgina web.

Vincles a altres pàgines web: Per a la seva comoditat, aquesta pàgina web conté vincles amb altres pàgines que poden posseir polítiques de privacitat diferents. Recomanem examinar les seves respectives clàusules sobre protecció de dades. En cap concepte s’intercanviessin dades de caràcter personal amb qualsevol pàgina externa. Tampoc ens fem responsables ni del contingut, ni de qualsevol altre aspecte relacionat amb pàgines web pertanyents o dirigides per tercers. Així mateix l’informem que no podem exercir cap control sobre el seu manteniment i contingut, per tant, no podem garantir que els hiperenlaces, punters o altres funcions d’enllaç disposades en aquests llocs, siguin correctes en el moment del seu accés i que estiguin lliures de virus o altres elements lesius que poguessin causar danys o alteracions en el seu equip informàtic.

 

 PROPIETAT INTEL·LECTUAL

La totalitat d’aquest lloc web (descripció de productes, text, imatges, marques, logotips, botons, arxius, colors, així com l’estructura, selecció, ordenació i presentació dels seus continguts) són propietat de l’EMPRESA o de tercers que han llicenciat o autoritzat a nosaltres per al seu ús. Tots els logotips, marques i dissenys que apareixen en aquesta pàgina web formen part dels drets de propietat intel·lectual registrats per nosaltres, quedant prohibida qualsevol modalitat d’explotació, és a dir, la reproducció, distribució, comunicació pública i transformació sense l’autorització expressa. L’usuari s’obliga a usar els continguts de manera diligent, correcta i lícita i, en particular, es compromet a abstenir-se de suprimir o manipular el copyright i altres dades identificatives dels drets de l’EMPRESA o dels seus titulars incorporats als continguts, així com els dispositius tècnics de protecció o qualssevol mecanismes d’informació que poguessin incloure’s en els continguts. Així mateix l’usuari s’abstindrà d’emprar els continguts i, en particular, la informació de qualsevol classe obtinguda a través del lloc per a remetre publicitat, comunicacions amb finalitats comercials, missatges no sol·licitats dirigits a una pluralitat de persones amb independència de la seva finalitat, així com a abstenir-se de comercialitzar o divulgar de qualsevol manera aquesta informació. Així mateix, L’EMPRESA podrà establir, si ho considera oportú, sense perjudici de l’única i exclusiva responsabilitat dels Usuaris, els filtres necessaris a fi d’evitar que a través de les seves pàgines Web puguin abocar-se en la xarxa continguts o opinions, considerats com a racistes, xenòfobs, discriminatoris, pornogràfics, difamatoris o que, de qualsevol manera, fomentin la violència o la disseminació de continguts clarament il·lícits o nocius. www.graph.cat és un domini registrat per l’EMPRESA i no pot ser utilitzat, excepte autorització expressa prèvia.

Queda expressament prohibida la reproducció, distribució i comunicació pública, de manera total o parcial, dels continguts d’aquest lloc web, sense autorització expressa del titular. El titular es reserva el dret a modificar qualsevol tipus d’informació que pogués aparèixer en el lloc web, sense que existeixi obligació de posar en coneixement dels usuaris aquestes obligacions, entenent-se com a suficient amb la publicació en el lloc web del titular.

 

© Tots els drets reservats: *GRAPH VISUAL *STUDIO